Wat is Goede Smaaq

Goede Smaaq is een opleidingscentrum, een erkend leerbedrijf voor niveau 1 en niveau 2. Van dinsdag tot en met vrijdag stelt Goede Smaaq jongeren in staat om praktijkervaring op te doen. Wij bieden een laagdrempelig concept aan voor jongeren die functioneren op lvb-niveau (licht verstandelijke beperking) met zoveel mogelijk evidence en andere praktijk based interventies. Dat betekent: wij doen wat werkt.
Voor wie is Goede Smaaq?

Goede Smaaq is binnen Hoogeveen vanaf maart 2017 actief en is bedoeld voor jongeren vanf 12-13 jaar tot en met 23 jaar die op school of werk dreigen uit te vallen. Soms is er sprake van regelmatig verzuim, soms van langdurig verzuim. In een aantal situaties is de jongere getraumatiseerd door een lange reeks van negatieve school- of werkervaringen.

Wij staan ook open voor jongeren die reeds zijn uitgevallen binnen het onderwijs. De meest voor de hand liggende route om aan te melden in dat geval is de route via het gemeenteloket. Het aanmelden van jongeren kan ook via intakenoordmidden@ambiq.nl

Meer informatie over Goede Smaaq kunt u lezen in de flyer Goede Smaaq