Even voorstellen

Lunchroom Goede Smaaq heeft een team van enthousiaste medewerkers. Hieronder stellen zij zich kort voor.

Mark Janssen

Mijn naam is Mark Janssen. Getrouwd en vader van 2 dochters. Ik heb in december 2019 mijn diploma Sociaalpedagogisch hulpverlener behaald en ben sinds 2 jaar werkzaam als horecabegeleider bij Goede Smaaq. Goede Smaaq is een onderdeel van Ambiq waar ik sinds 2011 werkzaam ben. In mijn verdere verleden ben ik altijd in de horeca werkzaam geweest. Meestal in de keuken, maar ook met het begeleiden van leerlingen en een eigen bedrijf gehad. 


Marijn Sieders
Wat leuk dat je kijkt! Ik ben Marijn. Jarenlang ben ik werkzaam geweest in de horeca als kok in zowel binnen- als buitenland. Ik heb gewerkt in bruine cafés, luxe restaurants, hotels, a la carte en instellingskeuken op diverse plekken in Nederland, Amerika, Australië, Nieuw Zeeland en Ierland. 

Vanaf het eerste uur ben ik werkzaam bij Goede Smaaq en mede-oprichter van onze lunchroom en winkel waarbinnen ik als horecabegeleider samen met mijn collega’s en de jongeren het stuk horeca bestier.  Ik organiseer lunches, workshops, catering en vergaderarrangementen. 

Als erkend leermeester en examinator heb ik ruime ervaring in het leggen van verbindingen en het opleiden van jongeren. Tevens heb ik een opleiding gevolgd om het werken met onze jongeren professioneel te kunnen begeleiden. Het ontdekken van kwaliteiten en mensen in hun kracht zetten geeft mij veel voldoening. Dat dit met een gezonde dosis humor gepaard gaat, is voor mij een must. De lat niet direct hoog willen leggen, maar juist samen ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen en daarmee aan de slag gaan. Tevreden gasten in onze lunchroom en jongeren zichtbaar zien ontwikkelen is waar voor mij de uitdaging ligt. Van die geluksmomentjes zijn dat.

Heidi Lit
Hallo, mijn naam is Heidi Lit. Ik woon in Erica en ben moeder van twee dochters. Ik ben altijd eigenaresse geweest van twee bloemen- en woonwinkels, waarvan eentje met een koffie- en theelokaal. Sinds 2017 ben ik omgeschoold tot begeleider specifieke doelgroepen en werk ik met veel plezier als begeleidster Detailhandel bij Goede Smaaq.