Geslaagd!

1e Boriscertificaat uitgereikt bij Goede Smaaq
 
Vandaag is het feest bij Goede Smaaq, het 1e Boriscertificaat is namelijk uitgereikt aan Ronald. Hij is sinds een jaar deelnemer van Goede Smaaq. Met heel veel plezier werkt hij drie dagen in de lunchroom, daarnaast volgt hij zijn opleiding bij het Roelof van Echten College, praktijkonderwijs in Hoogeveen.
Door de goede afstemming tussen school en Goede Smaaq is dit alles gerealiseerd. Ronald en de begeleiders van Goede Smaaq zijn supertrots dat het Ronald gelukt is om een aantal werkprocessen voor Gastheer/-vrouw te kunnen afronden. Daarom werd er in het opleidingscentrum even goed aandacht aan besteed. Ronald ontving zijn certificaat en een cadeau.

Met een Boriscertificaat kan Ronald laten zien dat hij bepaalde werkprocessen aantoonbaar beheerst in de praktijk en wat zijn mogelijkheden zijn. Brancheorganisaties erkennen dit als een bewijs van vakbekwaamheid.

Ronald is nog niet klaar met school, hij gaat het komende schooljaar proberen om een branche diploma te halen voor de detailhandel en de entreeopleiding niveau 1. Ook daar wil hij een succes van maken, maar nu eerst even genieten van dit behaalde resultaat!